Ehdot ja säännöt

Yleiset ohjeet ja neuvot

  • Pidä tavarat omalla myyntipaikallasi. Ei kannata täyttää pöytää liikaa, sillä se ei ole houkuttelevan näköistä.
  • Lattialla ei saa säilyttää mitään, älä siis jätä kasseja ja pahvilaatikoita lattialle. Henkilökunnalla on oikeus poistaa lattialla olevat tavarat.
  • Henkarit ovat käytössäsi veloituksetta!
  • Arvokkaita tai särkyviä tavaroita voit halutessasi jättää kassan vieressä olevaan vitriiniin 1-2 kpl. Sovi tästä henkilökunnan kanssa erikseen.
  • Kassalta saa myös vuokrattua hälyttimiä arvokkaimmille esineille. Hälyttimen vuokra on 0,20€.
  • Älä laita myyntiin viallisia sähkölaitteita. Jos kuitenkin haluat myydä, katkaisethan viallisten sähkölaitteiden virtajohdot ja merkitset hintalappuun tuotteen vialliseksi.
  • Pöytävuokraan kuuluu siistimispalvelu. Pöytä kannattaa kuitenkin käydä silloin tällöin tarkistamassa.

Myyntipaikalla ei saa myydä alkoholia, tupakkatuotteita, K-18 tuotteita, elintarvikkeita eikä eläimiä. Uusien tavaroiden myynnistä on sovittava henkilökunnan kanssa erikseen.

 

Pöytien vuokrauksesta

Pöydän voit varata aukioloaikoinamme paikan päällä tai puhelimitse, sekä internetissä ympäri vuorokauden. Maksu varatusta pöydästä suoritetaan aina kirppiksen kassalle. Jos haluat jatkaa pöytäsi vuokrajaksoa, ilmoitathan siitä ajoissa. Suosituimmat pöydät varataan nopeasti netitse, joten etukäteen varaamalla takaat itsellesi saman pöydän pidemmäksi aikaa!  

Pöytävarauksen maksaessasi saat pöytänumerollasi varustetut hintalaput (ensimmäinen arkki kuuluu pöytävuokraan, seuraavien hinta on 50 snt). Yhdessä arkissa on 40 hintalappua. Kirjoita hintalappuun selkeästi tuotteen nimi ja hinta. Mainitse myös jos tuotteessasi on jokin vika. Jos tahdot muuttaa tuotteesi hintaa, kirjoita uusi hintalappu! Vain kirpputorimme omat tarrahintalaput hyväksytään. Jos tarra ei meinaa pysyä (esimerkiksi liukkaassa tekstiilissä), kassalta saa hakaneuloja ja nuppineuloja lappujen kiinnittämiseen.

Voit alkaa täyttää pöytääsi vuokrajakson ensimmäisenä päivänä heti kun kirppis aukeaa. Toivomme että tyhjennät pöytäsi viimeisenä vuokrapäivänäsi noin tuntia ennen sulkemisaikaa. Ilmoitathan milloin alat täyttää ja tyhjentää pöytääsi.

Jos pöytää ei ole tyhjennetty vuokra-ajan päättymiseen mennessä, pöytä tyhjennetään henkilökunnan toimesta. Tällöin veloitamme tilityksestä 5 €. Säilytämme tavaroita 7 päivän ajan, jonka jälkeen tavarat siirtyvät kirpputorimme omaisuudeksi.

Jos haluat esimerkiksi vuokrajaksosi viimeisinä päivinä myydä tavaroitasi 50% alennuksella, riittää, että teet ilmoituksen kassalle. Me viemme  ison -50% kyltin myyntipaikallesi.

Tilitys

Tilitys tapahtuu viimeisenä myyntipäivänäsi kun tulet tyhjentämään pöytääsi. Maksamme tilityksiä ainoastaan käteisellä. Viikkoa pidemmissä vuokrajaksoissa tilitys tapahtuu aina viikon välein. Tilityksen yhteydessä varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Vastuu

Asiakas on itse vastuussa myyntipaikkansa tuotteista. Emme vastaa hajonneista tai kadonneista tuotteista. Kirpputorillamme on turvaportit ja tallentava videovalvonta, joiden avulla pyrimme ehkäisemään varkauksia. Tulipalon tai vesivahingon sattuessa emme ole korvausvelvollisia.

Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.